Ehdokas numero 39

Nyt olen sitten rouva 39. Ehdokasnumerot vahvistettiin eilisiltaisessa vaalilautakunnan kokouksessa ja minulle osui tuollainen melkoisen mitäänsanomaton numero. Eipä se erityisemmin aikaansaa  positiivisia eikä negatiivisiakaan mielikuvia. 39 on perusluku muiden kaltaistensa joukossa.

Ehdokasnumero on kuitenkin tärkeässä osassa kun valtuustoon pyritään. Jotain pientä mainontaa pitäisi tehdä ja silloin numeron tulee olla näkyvissä. Tilasinkin heti nipun käyntikortteja jaettavaksi ystäville, tuttaville ja vähän vieraammillekin. Käyntikorttiin painatin ehdokasnumeron lisäksi yhtenä tärkeimmistä tiedoista tämän blogini osoitteen. Tavoitteenani on, että mahdollisimman moni kävisi lukemassa mielipiteitäni. Käyntikortit taitavatkin sitten olla ainut rahallinen panostukseni tähän vaalityöhön.

Lisää vaalikoneita

Viime viikon aikana olen käynyt vastailemassa useaan vaalikoneeseen. Käypä sinäkin vertailemassa omia mielipiteitäsi minun mielipiteisiini seuraavissa vaalikoneissa.

Näihin kaikkiin olen nyt vastannut. Olen useaan kysymykseen antanut myös sanallisia kommentteja, joita et löydä mistään muualta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s